söndag, november 08, 2009

Nya tag!

Jag fastnade i en dröm. Och drömmar kan vara svåra att ta sig ur. Jag lät mig själv ryckas med fast jag visste att jag inte borde. Fast jag visste att det skulle vara svårt att vakna igen. Men jag är vaken nu, klarvaken. Och grymt motiverad. Oktober månad försvann i nåt slags rosa moln men november blir annorlunda :-)

Dagens status
Vikten ligger som tidigare. Varken mer eller mindre vilket är bra och känns helt ok. Det kan inte fortsätta så bara så jag lägger 10 veckor på att minska det så mycket jag kan.
Hälsan är sådär. Har varit förkyld ett tag och känner mig frisk nu men lutrören är lite tajta. Har inte ro i kroppen bara att vänta ut det så jag tränar och hoppas att det släpper snart. Det är dessutom dax för att vaccineras i morgon mot influensan så jag hoppas på så lite biverkningar som möjligt.
Träningen har varit otroligt bra denna vecka. 2 pass klättring (måndag och fredag). Jag börjar bli riktigt stark igen vilket känns underbart. Älskar att se konturerna av mina biceps :-) 3 pass med crosstrainern (tisdag, fredag och söndag). Försöker öka upp konditionen och kör intervall just nu 5+1 min 4 ggr. Känns bra :-) 1 pass Yoga. Första passet på 4 veckor. Har missat de 3 senaste då jag valt att göra annat. Vilket jag idag kan tycka var fullständigt med slöseri av tid. Men det är så lätt att bli blind ibland. Det var ett härligt pass med massa harmoni och jag har anmält mig till en omgång till som startar kommande vecka. Och slutligen 1 pass styrketräning (onsdag). Sprang 20 min uppvärmningen på löpband. Hade tänkt mig 10 men det gick så bra så jag fortsatte. Tyngderna gick också förvånansvärt bra. Trots uppehållet fick jag öka alla vikter. Vet inte om det beror på att jag är starkare eller för att jag är arg men bra gick det.

Inför nästa vecka
Mitt ända mål med vikten är att det ska vara mindre än idag. Hur mycket spelar ingen större roll.
Ska hålla hostan i tanken och ta hand om mig. Sova mina timmar, ta vitaminer och inte köra allt för hårt med träningen. Tar som sagt spruta imorgon så...........
Måndag - Klättring
Tisdag - Vila (om sprutan tillåter Cross)
Onsdag - Vila (om sprutan tillåter Styrketräning)
Torsdag - Yoga
Fredag - Styrketräning
Lördag - Cross
Söndag - Cross

195 dagar kvar till Göteborgsvarvet :-)