tisdag, augusti 09, 2011

HÅLL TILL HÖÖÖÖGER!!

Jag är ganska övertygad om att vi bor i ett land med högertrafik. Eftersom jag inte har körkort så kan jag inte svära på det men jag är ändå gaaaaaanska säker. Och jag vet inte om jag gör ett misstag i att anta att det gäller alla som deltar i trafiken. Så om det då är självklart att hålla till höger när man kör eller cyklar varför är det då så jäkla svårt för folk att hålla till höger när man springer eller går?? Och springer du ett lopp brukar arrangörerna upprepade gånger be deltagarna att hålla till höger och springa om till vänster. Men även det verkar jätte svårt att greppa. Aaarrghhh!!! Håll till höger!!!

söndag, augusti 07, 2011

Nytt ansikte

Semester! Hur underbart är inte långa, många dagar av ledighet? Dagar som man kan tillbringa med de aktiviteter man tycker bäst om. Tyvärr har det i mitt fall inte inneburit träning men en massa annan nytta har jag hunnit med. Bla annat har jag gett även denna blogg ett nytt utseende. Kanske inte något som är relevant för min hälsa precis men det var skoj och vem vet, kanske även lite motiverande ;-)

Jag är en periodare och har så svårt att hålla kvar vid (bra) rutiner. Men jag känner att jag måste få någon slags hållbarhet i min träning. Jag har periodvis tränat mycket intensivt för att sedan gå över till ingenting och det är inte så konstruktivt. Men jag har en ide :-) Jag sätter upp mål varje månad med "pengar" i belöning och med det jag lyckas skrapa ihop får jag gå på SPA för. Det kan ju inte bli bättre :-)

Det som gör mig mest besviken över mitt pendlande och som är jobbigast är viktökningen. Det kanske inte är själva ökningen i sig som är värst för jag vet att jag kan gå ner igen utan det är att jag även vet att jag förmodligen kommer att gå upp igen efter det. Och jag är övertygad om att mina viktökningar är lika slitande på kroppen som minskningarna är. Det här är något jag verkligen måste ta tag i och jag tror att det handlar inte om min mat och min träning utan om insidan. Det går djupare än vad man ser så det kommer att krävas en hel del mentalt arbete också. Balans är mitt ledord och mitt mål.